20.9 C
Bratislava
pondelok, 16 mája, 2022

RAW domáca tyčinka Snickers

Potrebujeme:

  • 2 šálky kešu orechov
  • 6 PL medu
  • 1/2 šálky kakaového prášku
  • 1/2 šálky kokosového oleja – alebo kakaového masla
  • 1 šálka nasekaných vlašských orechov
  • štipka himalájskej soli
  • 1/2 ČL vanilkového prášku.

Namiesto vlašských orechov sa dajú použiť aj arašidy – tie nemusia byť ani solené, keďže majú sami osebe slanšiu chuť.

Postup:

Do mixéra vložíme kešu a med, ktoré spolu rozmixujeme do hladka. Kokosový olej si rozpustíme vo vodnom kúpeli. Osobitne do misky si pripravíme posekané vlašské orechy, kakao, vanilku, soľ, túto hmotu zmiešame s pripraveným kešu krémom. Premiešavame a pridáme rozpustený kokosový olej. Zmes nalejeme do pekáča, prikryjeme fóliou a dáme do mrazničky na 2-3 hodiny. Potom už len nakrájať na kocky a servírovať.

Predchádzajúci článokRAW kokosové guľky
Ďalší článokŠalát Coleslaw – RAW

SÚVISIACE ČLÁNKY

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

POSLEDNÉ ČLÁNKY