18.1 C
Bratislava
sobota, 27 júla, 2024

Tlačová správa: Predstavenie revolučnej kĺbovej výživy Movisan Kolagen II

Kľúčové body, ktoré chceme odovzdať:

1. Novinka na trhu: Movisan Kolagen II využíva ako hlavnú surovinu CalGo® – komplex prírodného, nedegradovaného kolagénu typu II, vápnika a zinku.
  2. Prednášajúci: Dr. Crawford Currie z Hofseth BioCare, vedúci výskumu a vývoja, predstaví kľúčové vlastnosti CalGo®.
  3. Vedecký podklad: CalGo® je šesťkrát lepšie vstrebateľné než bežne používané typy vápnika, čo podporuje zdravie kostí a kĺbov.
  4. Udržateľnosť: Hofseth BioCare spracováva vedľajšie produkty z lososa bez odpadu, čo podporuje udržateľnú produkciu.
  5. Rýchlejšie a efektívnejšie: CalGo® v Movisane poskytuje vyššiu vstrebateľnosť účinných látok. To je pre zákazníkov skutočne revolučné.

Hlavné oznámenie:

Spoločnosť NaturaMed Pharmaceuticals predstavuje inovatívny výživový doplnok Movisan Kolagen II, ktorý obsahuje špecifickú surovinu CalGo® od Hofseth BioCare. Ponúka tak revolučný 250× účinnejší kolagén pre pohybový aparát obohatený o vápnik a zinok a v tom sa odlišuje od bežných výživových doplnkov.

Túto surovinu má NaturaMed ako jediný v Čechách a na Slovensku. CalGo® je vyrobené z čerstvých vedľajších produktov lososa a vďaka inovatívnym metódam je chránené pred degradáciou.

Prečo je CalGo® iné a mali by sme mu venovať pozornosť?

Dr. Crawford Currie z Hofseth BioCare vysvetľuje význam a účinky CalGo®, unikátneho komplexu prírodného, nedegradovaného kolagénu typu II, vápenatého fosfátu a zinku. „CalGo® je revolučný vďaka svojej schopnosti podporovať zdravie kostí a kĺbov, zvyšuje pevnosť kostí a zlepšuje celkovú kvalitu kĺbovej chrupky,“ uvádza Dr. Currie. Podporí úplne celý pohybový aparát a nie je zamerané len jednostranne, napr. len na kĺby.

Ďalej zdôrazňuje, že CalGo® je šesťkrát lepšie vstrebateľné než vápnik, ktorý sa obvykle vo výživových doplnkoch používa, čo umožňuje telu využívať ho efektívnejšie. „Tento prírodný zdroj kolagénu a vápnika je kľúčový na podporu regenerácie kĺbových tkanív,“ dodáva.

Movisan kolagen II. NaturaMed

1 kapsula denne znamená pre mnoho ľudí výhodu

Vďaka unikátnemu zloženiu CalGo® sa všetky potrebné látky zmestia do jednej kapsuly. Toto zjednodušuje denné dávkovanie a zvyšuje komfort v užívaní. Zistili sme, že pre mnoho zákazníkov je častejšie dávkovanie problém – zabúdajú produkty užívať, alebo ich berú nárazovo, čo výrazne znižuje ich účinnosť. Dr. Crawford Currie zdôrazňuje: „Inovatívne zloženie umožňuje maximálnu efektivitu v minimálnom množstve, čo je trendom tejto doby a zákazníci to vyžadujú.“

Ako je možné, že je Movisan Kolagen II 250× účinnejší?

Zmenili sme prístup a namiesto známeho hydrolyzovaného kolagénu sme použili tzv. natívny kolagén. Všeobecne sa vie, že na podporu budovania chrupky je potrebné prijať približne 10 000 mg hydrolyzovaného kolagénu denne. Lenže pri natívnom je to len 40 mg. K tomu sa musí vziať do úvahy fakt, že konkrétne kolagén v CalGo® pochádza z rýb, čo znamená, že je veľmi ľahko vstrebateľný. A preto je možné užívať náš kolagén v oveľa menšej dávke, ktorá si však uchová výbornú účinnosť.

Movisan nie je len ďalší výživový doplnok na trhu; je to prelom v starostlivosti o kĺby. Výskumy potvrdzujú, že CalGo®, kľúčová zložka v Movisane, ponúka výrazne vyššiu bioaktivitu a absorpciu v porovnaní s tradičnými kolagénovými produktami. Tento rozdiel znamená rýchlejší a efektívnejší spôsob, ako sa vrátiť k aktívnemu životnému štýlu. Zákazníci dnes potrebujú niečo iné, než pred 10 rokmi a tomu je potrebné načúvať. Už nechcú žuvať nepríliš chutné želatínové kocky a nechcú mať plný dávkovač na tablety. Potrebujú si vziať malé balenie výživového doplnku kamkoľvek so sebou, raz denne ho zapiť vodou a ďalej nič neriešiť.

„Skrátka sme museli vziať do úvahy fakt, že ľuďom vyhovujú jednoduché veci. A tak sme vďaka CalGo® dostali to najlepšie pre pohybový aparát do jedinej kapsuly. Spoločne s rozumným aktívnym pohybom je to to najmúdrejšie, čo môžeme všetci pre fungujúci pohybový aparát urobiť,“ dodáva Martin Kozelský, riaditeľ NaturaMed Pharmaceuticals.

CalGo® je udržateľné!

Spôsobov, ako získať kolagén do výživových doplnkov, je niekoľko. Spoločnosti NaturaMed nie je jedno, ako svoju surovinu získa. Natívny kolagén v Movisane je z morských zdrojov – vyrába sa z kostí rýb, ktoré by inak boli vedľajším produktom bez využitia. Nemožno stále produkovať niečo nové – udržateľná cesta znamená múdre využitie toho, čo už máme. Ako sa ukázalo, v prípade CalGo to bola dokonca tá najefektívnejšia možnosť.

Má to aj druhú výhodu – rybí kolagén je v ľudskom organizme kvalitne využitý a má vysokú vstrebateľnosť. Práve to, do akej miery vie naše telo konkrétnu látku vstrebať, hrá hlavnú rolu v tom, či sme s výsledkami produktu spokojní.

Spoločnosť NaturaMed Pharmaceuticals

Je jednou z najväčších spoločností pôsobiacich na českom a slovenskom trhu v oblasti výživových doplnkov už 16. rokom. V predaji produktov s omega-3 kyselinami je dokonca absolútnym lídrom. NaturaMed má vo svojom portfóliu 18 produktov a v tomto roku uvedie na trh ďalšie. Dlhodobým cieľom je pracovať na tom, aby mali zákazníci prístup k najkvalitnejším výživovým doplnkom, ktoré budú zároveň vznikať udržateľnou cestou.

SÚVISIACE ČLÁNKY

POSLEDNÉ ČLÁNKY